Wil je met mij samenwerken?

Als je wil weten of ik iets voor je kan betekenen, stuur me dan een e-mail met je vraag.

20200425-DSC_5410.jpg
 

foodfotografie

& styling

tekstschrijven

receptontwikkeling

Ben je als restauranteigenaar, merk in de foodindustrie, blogger, art-director, of uitgever op zoek naar een vegan foodfotograaf met aandacht voor het hele plaatje, van styling tot nabewerking, dan werk ik graag met je samen. 

Ik ben een autodidact, heb het vak in de afgelopen vijf jaar zelf geleerd. Uiteraard ging dat met vallen en opstaan, maar daar leer je alleen maar van en het resultaat zie je terug op deze website. In de fotografie raak je nooit uitgeleerd, dus ik blijf me continu ontwikkelen. 

Ik heb bijna 15 jaar ervaring in de (bladen)journalistiek, heb ontelbaar veel mensen geïnterviewd, achtergrondverhalen geschreven, nieuwsberichten getikt, persberichten gepimpt, en woorden gegeven aan indrukwekkende, verdrietige of grappige verhalen van bijzondere mensen.

Er is altijd een verhaal te vertellen. Het is alleen de kunst om te weten welk verhaal een lezer zal boeien. Het is mijn werk om precies dát verhaal te vinden en zo mooi mogelijk te vertellen. Dat doe ik in mijn eigen stijl, maar wel met jouw stem, of met de tone of voice van jouw merk.

Eerdere opdrachtgevers: o.a. Viva, LINDA., Kek Mama, Marie Claire, Ouders van Nu, Etos, PLUS, Kamer van Koophandel, KLM, Albert Heijn.

Als je gedachten 24/7 bij eten zijn en je al voordat ook maar iemand 'goedemorgen' tegen je zegt weet wat je die avond op tafel zet, kun je er maar beter je werk van maken.

Vanuit mijn missie, ontwikkel ik plantaardige recepten voor magazines, merken, mijn vrienden, foodbloggers en mijn eigen blog. Zo maakte en fotografeerde ik mijn kookboek Vegan east, dat vorig najaar werd uitgegeven door uitgeverij Good Cook. Ook ontwikkelde ik bijvoorbeeld recepten voor merken als Smaakt en Lassie.

Mijn recepten zijn altijd toegankelijk, makkelijk te volgen en bevatten veel smaak. En als moeder van drie jonge kinderen met een ongezouten mening, ontwikkel ik ook (soort van dagelijks) kindvriendelijke vegan recepten.

Dit overigens geheel ter info.

en wist je trouwens...

...dat ik ook thrillerauteur ben? Ik debuteerde in 2010 met de thriller Rood licht, waarvan meer dan 10.000 exemplaren werden verkocht. In de jaren daarna schreef ik naast mijn werk als journalist en fotograaf een roman, een interviewboek en nog eens vier thrillers, waarvan één als ghostwriter. Van dat boek werden ongeveer 15.000 exemplaren gekocht, onder meer dankzij een vertaling in het Duits. Ook schreef ik in 2019 een thrillerserie voor Storytel.