Parijs mei 2022-2.jpg
Logo TGC.png
over

Milou van der Will
food- en portretfotograaf

photographybymerlin_thegreenchopstick_042.jpg

Hoi, ik ben Milou, een food- en portretfotograaf, receptontwikkelaar en kookboekenmaker uit Hilversum. Van huis uit ben ik schrijver (ik schreef thrillers...oehhh) en journalist, maar mijn camera wint het steeds vaker van mijn toetsenbord. Toch schrijf ik ook nog steeds graag.

Ik werk het liefst met klanten die, net als ik, geloven in een plantaardige toekomst. Ook al lijkt de wereld soms een donkere plek, ik zie altijd ergens mooi licht. Mijn klanten zijn merken als Good Cook, Vivera, Smaakt, Lassie, Magimix en ProVeg. Mijn werk verscheen onder meer in Delicious., Foodies, Viva, Marie Claire en V’GAN Lifestyle Magazine.

 

Ik werk buiten in de wildernis, in jouw restaurant (ik sta wel vaak op stoelen ;), een oude fabriek, of gewoon vanuit mijn thuisstudio. Als het gerecht, of jij, maar lekker kan shinen.

 

Qua food schiet ik alleen vegan. Vraag me dus niet om een gebraden kip op de kiek te zetten, want die kip staat er veel mooier op als je haar levend en wel over een erfje ziet scharrelen.

Ik ben te boeken als one-woman-show: dan doe ik zowel de receptontwikkeling, styling en bereiding als de fotografie en de nabewerking zelf. Maar als fotograaf voel ik me ook thuis in een leuk team, dat ik desgewenst zelf samenstel.