Over mij

photographybymerlin_thegreenchopstick_042.jpg

Hé daar! Ik ben Milou van der Will. Moeder van 3, vrouw van 1. Ik drink graag koffie en als er iets te vieren valt IPA. Als je me zoekt, sta ik in de keuken. Want plantaardig eten is niet alleen mijn liefde en leven, maar ook mijn vak. Als vegan foodfotograaf en receptontwikkelaar verleid ik je om lekker de keuken in de gaan. Met plantaardige ingrediënten natuurlijk. 

 

Persoonlijk maak ik liever nasi goreng dan stamppot, en dat is te wijten aan de paplepel. Achter mijn blonde haar, blauwe ogen en zomerse sproeten, zit een Indische opvoeding vol kruidige boemboes en hete pepers. Ik leerde koken van mijn Indische opa en vader en zal die smaken altijd koesteren. Sinds een paar jaar leer ik vooral van mezelf – want mijn basis was, obviously, verre van vegan. Maar die oosterse smaken, die blijven hoor. 

Ik schrijf al boeken sinds groep 3. Mijn debuut kwam iets later uit, in 2010. Dat was de thriller Rood licht. Daarna volgden er nog een aantal thrillers en een roman, maar ook schrijf ik al meer dan tien jaar voor bladen zoals Marie Claire, Kek Mama, Viva, LINDA. en Ouders van Nu. Ik begon ooit als nieuwsverslaggever voor Dagblad Metro. Die neus voor nieuwtjes heb ik nog altijd. Maar nu schrijf ik het liefst over plantaardig eten, human interest en duurzaamheid.

mijn opdrachtgevers