top of page
Zoeken

Nieuwe editie Vegan East


Mag ik jullie voorstellen aan de derde druk van mijn allereerste kookboekbaby Vegan East?

Die eerste baby werd al gauw opgevolgd door zonnig klein zusje Vegan Summer en dikke tante Vegan Comfort, maar East blijft nog altijd mijn populairste. En om dat te vieren, vonden we een kleine upgrade van het boek wel een leuk idee. De nieuwe editie bevat daarom een aantal kersverse beelden van mijn hand en Janice Sung maakte speciaal een nieuwe, noedelslurpendprachtige, coverillustratie.

Al met al weer een knapperd voor in je keuken, als je het mij vraagt, dan. Dus voor een ieder die instant cravet naar vegan versies van klassiekers als spekkoek, nasi goreng, mapo tofu, dan dan-noedels, ramen, rendang, sesamijs en ajam opor: bestellen die hap! Dat kan online, of leuker: om de hoek bij je favo boekhandel, of eventueel gesigneerd bij mij in de shop. Alles mag, alles leuk.Comments


bottom of page