Vegan East_3D_rgb.jpg
‘Een onnadrukkelijke,
spontane fusion,
bomvol smaak, waar
geen ander dier dan de mens
aan te pas komt.’
Pay-Uun Hiu voor De Volkskrant 

'Vegan East laat zien dat je absoluut niets hoeft te missen als je plantaardig eet.’    JAN

‘Welk gerecht je ook

kiest, je tafelgasten

zullen onwijs blij met

je zijn!’ deHippeVegetariër.nl

‘Milou van der Will tovert in haar kookboek tachtig oosterse gerechten om tot vegan knallers.’

Marie Claire

bruna-logo.jpg

OVER VEGAN EAST 

vanaf nu overal te koop!

 

Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: 'Vegan east' biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van 'nasi goreng vegan style' tot en met homemade boemboes, kruidenmengsels en currypasta's.

Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten afgekeken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon ontstond de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas: 'Als je kiest voor plantaardig eten, betekent dat niet dat je de smaak of textuur van vlees niet mag opzoeken. Ik omarm juist al die smaken van vroeger, speur naar de lekkerste ingrediënten, experimenteer, probeer klassiekers te evenaren, of steek ze juist in een nieuw, groen jasje.'

Kook mee en maak 'no-ajam opor', sambal goreng paksoi, 'meatless tonkatsu' en op houtskool geroosterde tofu-saté. Van zoetige zaligheden als mango-kokospudding en vegan spekkoek voor bij de koffie tot en met een winterse jackfruitrendang en plantaardige Koreaanse kimchi.

download.png
bol.png
oldenhof.jpg
amazon_edited.jpg

onder andere verkrijgbaar bij:

© 2021 / Milou van der Will

 De foto's en recepturen op deze website vallen onder het auteursrecht en mogen dan ook niet zonder toestemming worden gebruikt.