Wat ik doe

Ben je op zoek naar een vegan foodfotograaf? Zoek je creatieve receptideeën voor jouw product, of bij jouw merk? Heb je als uitgever of redacteur een fotograaf nodig voor een kookboek, of een productie in een magazine? Of wil je als restaurant meer plantaardige gerechten op de kaart maar kom je niet verder dan 'iets-met-tofu'? Dan zit je hier goed. Ik help je aan de lekkerste plantaardige recepten en de mooiste foto's. Ik regel zelfs de styling, zodat je ook daar niet meer aan hoeft te denken.

Fotografie & styling

Ik maak mooie plaatjes van gerechten. Ergens buiten in de wildernis, in jouw restaurant, in een oude fabriek of gewoon vanuit mijn thuisstudio. In elk geval op plekken waar het gerecht of product kan schitteren.

Receptontwikkeling

Met de recepten die ik ontwikkel voor magazines, (nieuwe) merken, blogs en mijn eigen kookboeken, laat ik zien dat plantaardig eten fantastisch is. Mijn recepten zijn uniek, toegankelijk en vooral: erg lekker.

Galette - Milou van der Will WEB.jpg
sateh tempeh - Milou van der Will-2.jpg

All vegan

Al mijn recepten zijn plantaardig. Dat is namelijk niet alleen beter voor de wereld, maar ook voor jou en mij. En chill voor de dieren, ook. 

Ik werk graag voor opdrachtgevers met een aansluitende missie. Ik ontwikkel recepten, doe foodfotografie en styling, geef advies, of denk creatief mee met een groter concept.

One-woman-show

Ik ben de host van mijn eigen one-woman-show, en fotografeer niet zelden met mijn schort nog aan, maar heb veel sterren om me heen. Dankzij een gedegen netwerk van creatieven, kan ik ook grotere klussen aannemen. We overwegen om ons The Green Chopsticks te noemen – maar nou ja: dat klinkt dan weer een beetje als een bandnaam uit de jaren ’80.

Compleet plaatje

Van concept tot eindproduct. Van recept tot styling. Van fotografie tot nabewerking. Ik kan het complete plaatje verzorgen. Met liefde. En expertise. Ik raffel nooit iets af, en haal altijd mijn deadline. Soms ten koste van mijn eigen huis. Ik struikel liever over een Duplo-koe, dan dat ik een slechte foodfoto oplever.